LED szalagok

LED szalagokat és kiegészítőket keres? Webáruházunkban LED szalag szettek és tápegységek, illetve vezérlők egyaránt széles választékban kaphatók. Böngésszen bátran alábbi kínálatunkban, ahonnan mindent egy helyről megrendelhet!
 

Miért olyan népszerűek a LED szalagok?

  • Csökkentik a villanyszámlát. A LED szalag vásárlás talán legnagyobb előnye az alacsonyabb rezsiköltség. Mivel a LED világítás akár 50%-kal kevesebb áramot használ a hagyományos izzókhoz hasonlítva, ezért ha lefaragná a havi kiadások összegét, egy LED szalag szettel könnyedén megteheti ezt.
  • Méretre vághatók. Így pontosan otthonához vagy üzlethelyiségéhez igazíthatja a szalagot a kifogástalan látvány érdekében. A testreszabhatóságnak köszönhetően pedig olyan helyen is szemet gyönyörködtető designt alakíthat ki, ahol a hagyományos világítótestek nem igazán mutatnának jól.
  • Számos színben elérhetők. Többszínű szalagot keres, vagy inkább a fehér fényeket kedveli? Esetleg kifejezetten piros vagy zöld színűt keres? Kültéri és beltéri LED szalagjaink között garantáltan megtalálja az igazit, hogy pontosan olyan fényviszonyokat teremtsen, amilyet elképzelt.
  • Otthonában és üzletében is remekül mutatnak. A hangulatfény - például rejtett világítás formájában - még komfortosabbá varázsolja otthonát, üzlete pedig még több vevőt csalogathat az impozáns látványnak köszönhetően. Dobja fel környezetét költséghatékonyan, de rendkívül mutatósan!
  • Könnyen telepíthetők. Szerencsére a szalagok felragasztása egyáltalán nem igényel profi segítséget, csupán az egyenes, esztétikus rögzítésre tanácsos odafigyelni. A termékekhez tartozó erős ragasztókkal pedig soha nem kell aggódnia a szalag leválása miatt.
     

Milyen LED szalag kiegészítők kaphatók webáruházunkban?
 

Tápegységek 
 

Nálunk a LED szalag típusok mindegyikéhez talál tápegységet, beltéri és kültéri termékekhez egyaránt. Legyen szó 30 méteres LED szalagról vagy kisebb LED csíkokról, a megfelelő tápegységgel akár napi 24 órában is zavartalanul gondoskodhat a világításról.
 

Vezérlők
 

  • Jelerősítők. Ha a LED vezérlő nem biztosít elegendő áramfelvételt a LED szalag számára, akkor a jelerősítő használata jelenti a megoldást a kifogástalan működtetéshez. Leggyakrabban akkor szükséges jelerősítő vásárlása mellett dönteni, ha több szalagot szeretne üzemeltetni, de a vezérlő nem képes a kívánt teljesítmény biztosítására.
  • Távirányítók. Állítsa kényelmesen a LED világítás színét és fényerejét távirányító segítségével. RGB LED szalagok esetében mindenképpen érdemes távirányítót beszerezni, hogy a székéből vagy éppen a kanapéjáról is pillanatok alatt kedve szerint változtathasson a világítási körülményeken.
  • Fényerőszabályzók. Esténként nagyobb fényerőt szeretne, nappal pedig lejjebb venné a világítás erejét? Legyen bárhogy is, a webáruházunkban elérhető LED fényerőszabályzókkal mindez gyerekjáték. Termékeink között egyszínű és RGB szalagokhoz egyaránt talált szabályzókat.

Tekintse meg kínálatunkat, és gondoskodjon a tökéletes LED világításról költséghatékony módon!

éghatékony módon!