LED Reflektorok

Általánosságban elmondható, hogy LED reflektorral egyenletes és széles kiterjedésű megvilágítást biztosíthatunk nagy munkaterületre. Hasznos megoldás lehet akkor is, ha koncentráltabb megvilágításra van szükségünk az adott területen, ilyenkor reflektorral segíthetünk a fényviszonyok feljavításában. A LEDUP kínálatában a reflektorok számos különböző fajtája megtalálható a különböző igényekhez igazítva, legyen szó akár hordozható-, mozgásérzékelős-, állványos-, vagy éppen napelemmel töltődő változatról.

 

Mikor lehet szükségünk LED reflektorokra?

A LED reflektorokra általában kiegészítő fényforrásként gondolhatunk, amik tökéletes megoldást kínálnak akkor, amikor a rendelkezésre álló fénymennyiség már nem elég. Számíthatunk rájuk lesötétített stúdiónkban vagy műhelyünkben, éjszakai munkavégzésünk során egy építkezésen vagy akár lakásfelújításunk alatt is hasznosak lehetnek.

 

Milyen előnyei vannak a LED reflektoroknak?

A LED-es munkalámpák számos előnyt kínálnak a hagyományos izzólámpákkal szemben.

 

Koncentrált fényforrás

LED reflektorral leszűkíthetjük a fénykibocsátási tartományt, koncentrálhatjuk a reflektorból érkező fényforrást a fényviszonyok javításához. Ezáltal kevesebb lesz a feleslegesen elszórt fény, az izzó teljesítményét teljes egészében saját hasznunkra fordíthatjuk. Ráadásul várakozni sem kell rájuk, a LED reflektorok azonnal be- és kikapcsolnak, nincs szükségük bemelegedési időre.

 

Hosszú élettartam 

Legnagyobb előnyük a hagyományos lámpákkal szemben a hihetetlenül hosszú élettartamuk.  Egy LED reflektor jellemzően akár 100 000 üzemórát vagy annál is többet kibír ki, ami sokszorosa a fénycsövek várható élettartamának. A LED-es lámpák továbbá nem tartalmaznak törékeny alkatrészeket, ezáltal ellenállóbbak a durva és zord körülményeknek.

 

Költséghatékonyság

A LED reflektorok rendkívül hatékonyak és nagyon kis mennyiségű energiát fogyasztanak, masszívan felülmúlják a hagyományosabb technológiákat. Átlagosan akár hetvenöt százalékos energiaköltség-megtakarítást eredményeznek, aminek alacsonyabb energiaszámlákat köszönhetünk, valamint a kedvezőbb széndioxid-kibocsátással óvjuk környezetünket is.

 

Milyen típusú LED reflektorokat találunk a LEDUP kínálatában?

A legújabb technológiájú LED-es termékcsaládok hatékony és hosszú távú megoldást jelentenek a helyszíni világítás kihívásaira. A LEDUP kínálatában minden élethelyzetre megtalálhatjuk, a hozzánk és céljainkhoz leginkább illeszkedő reflektort.

 

Állványos és hordozható reflektorok

Kábelmentes és hosszú üzemidővel ellátott reflektorok, kábel-, és aljzatcsatlakozóval is felszereltek. A szabadon álló vagy padlóra szerelt lámpák kompaktak és hordozhatóak. Ideális megoldás, ha rendszeresen át szeretnénk helyezni a helyszín egyik területéről a másikra. A halogénlámpákkal összehasonlítva a LED-es változatok könnyen felvehetők, ellenállnak az ütéseknek és viszonylag kevés hőt termelnek. Ha pedig reflektorunkat magasabbra szeretnénk állítani, teleszkópos állvánnyal tehetjük ezt meg.

 

LED reflektorok

Az elavult halogén reflektorok modern változatai, melyek a tápegységhez csatlakoztatva azonnali be- és kikapcsolást tesznek lehetővé, várakozás nélkül. Falra- és állványokra egyaránt szerelhető, kültéren is alkalmazható reflektorok.

 

Mozgásérzékelős LED reflektorok

Ha nincs szükségünk folyamatos világításra, vagy csupán biztonságtechnikai okokból szeretnénk alkalmanként világítani, a mozgásérzékelős LED reflektorban bízhatunk. Okosotthon hálózatunkhoz csatlakoztatva kiemelt biztonsági tényezőként vigyázhat otthonunkra, a mozgásérzékelő ugyanis csak akkor kapcsolja fel a fényforrást, amikor mozgást észlel.

 

Okos LED reflektorok

Távoli irányítással vezérelhetőek, melynek segítségével nem csak működési idejüket, de színhőmérsékletüket is kedvünkre alakíthatjuk. Meleg, semleges és hideg színösszeállításokat alkalmazva tökéletes hangulatfényt képes biztosítani kerthelyiségek számára, de dizájn elemként szinte bárhol felhasználhatóak.

 

Falra szerelhető és állványos reflektorok

Ezek a reflektorok nagy területet árasztanak el világítással, a keletkező lumenes fényt egy irányba fókuszálják, hogy a munkaterület maximális fényerővel rendelkezzen. Állványra szerelt és szabadon álló opciókkal egyaránt rendelkeznek, így a fényt magasabbról sugározhatják ki, szélesítve a megvilágított területet és csökkentve az árnyékolást.

 

Solar fényvetők

Alkonykapcsolós, mozgásérzékelős, napelemmel töltődő reflektorok, melyek tökéletes kültéri világítási opciónak bizonyulnak, ha nem szeretnénk szereléssel és vezetékekkel bajlódni. Egyszerűen elhelyezhető bárhova, és ezután semmilyen karbantartást nem igényel.

 

Napelemes LED reflektorok

A napelemes LED reflektorok az egyik leggazdaságosabb módjai a kültéri világításoknak. A reflektorhoz tartozó szolár panel feltöltött állapotban akár 8 órán át képes világítást biztosítani a külső területeknek. Mozgásérzékelővel és távirányítóval állítható reflektorok, az elérhető legnagyobb kényelmet nyújtják.

 

A LEDUP kínálatában található reflektorok a piacon elérhető legszélesebb kínálattal segítenek megtalálni az igényeinkhez legjobban illeszkedő megoldást. Az egyes kategóriákban széles termékpalettából válogathatunk különböző teljesítmény, méret és árkategória szerint.