LED fényforrások (izzók)

LED izzókat keres otthonába vagy üzletébe? Webáruházunkban hideg fehér fényű és meleg fehér fényű izzókat egyaránt széles választékban talál. Tekintse meg alábbi kínálatunkat, és teremtsen tökéletes fényviszonyokat alacsony fenntartási költséggel minőségi LED izzók segítségével!

Mi a különbség a LED izzók és a hagyományos égők között?

Ismerje meg a legfontosabb előnyöket:

Kevesebbet fogyasztanak

Az elszabaduló energiaárak árak miatt első lépésként érdemes a hagyományos izzókat LED-re cserélni. Ugyanis a LED égők átlagosan 75%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a régi típusú társaik. Ez pedig valódi rezsicsökkentést jelent minden háztartás és vállalkozás számára, és nagymértékű összeg takarítható meg havonta.

Hosszabb élettartamot biztosítanak

A hagyományos izzókhoz képest a LED izzók rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Egy LED izzó akár 50.000 vagy 100.000 óráig is képes világítani, ezzel szemben egy hagyományos izzó élettartama 1000-1200 óránál áll meg. Ha hosszú távú megoldást keres, mindenképpen a LED a nyerő választás.

Jobb fényviszonyokat teremtenek

Szerencsére az elmúlt években a LED égők rengeteget fejlődtek, ezért már a hagyományos, CFL izzókhoz viszonyítva is nagyobb világosságot nyújtanak. Ráadásul már a felkapcsolás pillanatában azonnal teljes fényerőt adnak, és nem kell várakozni a “bemelegítésre”, mint a régi típusú izzók esetében.

Minimálisan melegszenek

A LED izzók alig termelnek hőt, ezért jóval biztonságosabbak a normál izzóknál. Ez kifejezetten fontos szempont azokon a helyeken, ahol akár napi 24 órában égnek az izzók, és külön figyelmet kell szentelni a tűzbiztonságra. Ennek köszönhetően pedig nincs szükség drága hűtési rendszerek használatára sem, így a fenntartási költségek is alaposan lefaraghatók.

Minimális karbantartást igényelnek

Havonta egyszer érdemes megtörölgetni az izzókat, hogy minél kevesebb por és szennyeződés jusson a belsejükbe. A LED égők így még hosszabb élettartamot kínálak, a karbantartásuk pedig pénz helyett csupán néhány percet és egy törlőkendőt igényel.

Környezetbarát választások

Napjainkban az energiatakarékosság előtérbe helyezése és a környezeti terhelés visszaszorítása fontosabb, mint valaha. LED világítással pedig jelentősen csökkenti az ökológiai lábnyomát. Akár otthonát vagy üzlethelyiségét szeretné környezetbaráttá tenni, először is tanácsos a régi izzókat LED-re cserélni, hogy Ön is aktívan tegyen bolygónk fenntarthatóságáért.

Milyen LED izzók kaphatók a LEDUP kínálatában?

  • Izzók E7-es foglalattal
  • Gyertya izzók
  • Reflektor izzók
  • AR111 izzók
  • Spot izzók
  • PAR30 izzók
  • További LED izzók

Böngésszen bátran fenti LED izzó kínálatunkban, és cserélje hagyományos izzóit igazán energiatakarékos és hosszú élettartamú darabokra!