Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Teljesítmény
20 - 32
Maximális teljesítmény
Fényáram
Szín

Süllyeszthető LED panelek

A LED panelek a korábbi fénycsöves mennyezeti fényforrások helyett használt megoldások, melyek számtalan előnyüknek köszönhetően kivívták, hogy a leggazdaságosabb, ezáltal pedig a legésszerűbb alternatívaként gondoljunk rájuk, ha beltéri megvilágításról beszélünk. Ezeket a világítótesteket ma már széles körben alkalmazzák munkahelyi és otthoni célokra is, főként elegáns megjelenésük, és folyamatosan fejlődő, modern kialakításuk miatt, melynek legnépszerűbb darabjait a LEDUP kínálatában gyűjtöttük össze, hogy minden élethelyzetre tökéletes megoldást biztosíthassanak.

 
Mit jelent pontosan a süllyeszthető LED panel?

A LED-es paneleket általában két kategóriába sorolhatjuk, választhatunk falra szerelhető és süllyesztett megoldások közül. A felületre szerelt darabok általában vastagabbnak tűnnek, mint a süllyesztettek modellek, mivel kialakításukból fakadóan a szélesebb felületekhez illeszkednek. Felszerelésükhöz nincs szükség szerelőnyílás kivágására, mivel csavarozással rögzíthetjük a fali, vagy mennyezeti tartóhoz. A süllyeszthető LED panelek ezzel szemben a piacon kapható legvékonyabb változatot jelentik. Bekeretezésük illeszkedik a szerelési felülethez, és tökéletesen egy síkba kerül a falrésszel.

 
Hol érdemes használnunk őket?

LED paneleket munkahelyi vagy otthoni világítóberendezésként is használunk, hiszen diszkrét megjelenésük és takarékos energiafogyasztásuk olyan kombináció, amely napjainkban szinte mindenki számára kívánatos. Akármilyen helyiségben gondolkodunk, falra szerelt, és süllyeszthető LED panelekkel egyaránt új, divatos megjelenést biztosíthatunk neki egy felújítás során. Népszerűségük legfőbb oka ebben a széles körű felhasználhatóságban és rugalmasságban rejlik, szinte bárhol akadálytalanul használhatók. Sokkal fényesebb tereket és tisztább fényerőt biztosítanak a hagyományos világítási megoldásoknál, ezért bátran felszerelhetjük előszobába, konyhába, fürdőszobába vagy akár nappaliba, de munkaállomások és tárgyalók kialakításához is tökéletesek.

 
Milyen típusai vannak a süllyeszthető LED paneleknek?

Különböző területekre gyakran különböző stílusú és tudású LED-es panelfényeket érdemes választanunk.

 
Dimmelhető LED panel

A fény intenzitásának kérdése gyakran megosztó téma otthon és munkahelyünkön is, hiszen mindenki máshoz szokott, vagy mást kedvel családi- és munkakörnyezetben. A dimmelhető LED-es panelek könnyedén feloldják ezt a problémát fényerőt szabályozó képességükkel, melynek köszönhetően mindig az igényekhez illeszkedő intenzitást kölcsönözhetünk fényforrásainknak.

 
Vízálló LED panel

Ezeknél a modelleknél a gyártók általában speciális lámpaszerkezeteket alkalmaznak, melyek köré vízálló gumigyűrűt is szerelnek, vízálló konnektorral és tápegységgel együtt, hogy megakadályozzák a nedvesség bejutását a lámpatest belsejébe. Speciális helyekre alkalmasak, például WC-k, mosdók, laboratóriumok, fürdőszobák mennyezetére.

 
Milyen előnyei vannak egy LED panelnek?

Számos kényelmi és funkcionális előnyre számíthatunk, ha ezeket a termékeket választjuk új építkezés, vagy felújítás során, amikkel nem csak pénzt, de értékes időt is spórolhatunk.

 
Nagyobb teljesítmény

A LED panelek tartósabb izzást képesek fenntartani, mint a hagyományos fénycsövek, kétszer vagy akár háromszor több fényt nyújtva, ezáltal biztosítva tökéletes világítást szobáinkban.

 
Könnyen telepíthető és cserélhető

Már a felszerelés is problémamentes, hiszen rugókkal működő mechanizmusaikkal bárhova könnyen beilleszthetőek, megkönnyítve ezzel a telepítést. Egy esetleges csere esetén hasonlóan egyszerű feladatra számíthatunk, csupán a szerelvény oldalsó rugóit kell kezelnünk.

 
Tökéletes választás alacsony mennyezet mellé

Ha galériázott lakással, vagy önmagában is alacsony mennyezettel rendelkezünk akkor a LED panelek tökéletes választásnak bizonyulnak. Egy függő szerelvénybe ugyanis könnyű beleakadni, megnehezíti a mozgást, valamint sokkal kisebbnek tünteti fel a szobát, mint amekkora valójában. A süllyeszthető LED paneleket éppen ezért használják egyre szélesebb körben, ez tekinthető az ideális szerelvénynek alacsony mennyezet mellé, hiszen a plafon síkjába simulás miatt nem szembesülünk ilyen problémákkal. Elegáns, de mégis közel van a mennyezethez, nem zavarja a mindennapokat.

 
Bőséges választék

Mivel ízlésünk és igényeink személyenként is eltérőek lehetnek, nem árt, ha az általunk megálmodott fényforrás széles választékban elérhető. A LED panelek éppen ezért többféle formában, méretben, stílusban és teljesítményben is elérhetőek, kaphatóak dimmelhető változatok is, legyen szó akár süllyesztett vagy felszíni megoldásokról. A LEDUP kínálatában elérhető termékek között igényeinkre szabott megoldásokat találhatunk, több éves garanciával kiegészítve.

 


2termék12