Led panelek

Webáruházunkban falon kívüli, nagyméretű és kisméretű, illetve süllyeszthető LED panelek széles választékát találja. Ha a kisebb-nagyobb helyiségek megvilágításához kevés energiát fogyasztó és környezetbarát, de kifogástalan fényviszonyokat teremtő LED lámpatesteket keres, böngésszen bátran alábbi kínálatunkban!

Milyen típusú LED panelek kaphatók a LEDUP kínálatában?

Falon kívüli

Akár otthonába vagy irodájába keres energiatakarékos LED panelt, a falon kívüli típusok a legkézenfekvőbb választások közé tartoznak. Ezeket a paneleket szinte bármilyen felületre felszerelheti, csupán a stabil rögzítésre szükséges kiemelt figyelmet fordítani. Webáruházunkban számos különböző formájú beltéri LED panel közül válogathat, így akár minimalista, mediterrán vagy éppen skandináv stílusú helyiséghez keres kifogástalanul illő lámpatestet, kínálatunkból garantáltan beszerezheti a tökéletes darabot.

Nagyméretű

Nagyméretű LED paneleinkkel maximálisan bevilágíthatja még az igazán nagy alapterületű helyiségeket is. Ezekkel a panelekkel elsősorban a régi típusú, kazettás álmennyezetbe építhető neoncsöves világítótesteket cserélheti energiatakarékos és környezetbarát darabokra. Akár természetes, meleg vagy hideg fehér fényt árasztó panellel szeretne gondoskodni a megfelelő világításról, fenti termékkínálatunkban számos modell elérhető. A méreteket tekintve pedig 60x60 cm-es, illetve 30x12 cm-es paneleket is talál.

 

Kis méretű

Kisebb helyiségekbe, például a fürdőszobába és a gyerekszobába kitűnő választás egy LED panel felszerelése. A kerek LED világítótestek bármelyik lakberendezési stílushoz illenek, és nagyméretű társaikhoz viszonyítva kifejezetten könnyen és gyorsan telepíthetők a kívánt helyre. A LEDUP kínálatából többek között 34x115 mm-es és 35x170 mm-es, továbbá 35x223 mm-es típusokat is rendelhet.

Süllyeszthető

Az ultravékony, süllyeszthető LED panelek könnyedén beépíthetők az álmennyezetbe - még akkor is, ha csupán 1-2 cm áll rendelkezésére. Alacsony hőtermelésüknek köszönhetően nem melegítik a környezetet, ezért a gipszkarton egyáltalán nem forrósodik fel, és nem keletkezik tűzveszély az épületben. Hatalmas előnyük a lelógó lámpákkal szemben, hogy a süllyeszthett típusok a mennyezettel maradéktalanul egy síkba építhetők, így a helyiség összképével tökéletesen összhangot teremtenek.

 

Miért érdemes LED panel mellett dönteni?

  • Energiahatékony. A hagyományos izzókhoz hasonlítva a LED lámpatestek akár 75%-kal kevesebb áramot fogyasztanak. Ennek köszönhetően a villanyszámla költsége is jelentősen lefaragható.
  • Hosszú élettartamú. LED panellel hosszú évekig garantált a kifogástalan világítás. Egy LED világítótest átlagosan 100.000 órányi működési időt nyújt, amely kb. 10 évnyi használatra elegendő élettartamot jelent.
  • Remek világítást biztosít. Nincs pislákolás, nincs napról napra gyengülő fény, csupán stabil és hosszú távon is megbízható fényviszonyok. Villódzás és fényingadozás hiányában pedig a szemei kevésbé fáradnak el az otthon töltött idő vagy munka közben.
  • Könnyen karbantartható. Néhány hetente vagy havonta bőven elegendő egy kevésbé nedves törlőkendővel áttörölni a panel felületét, és máris eltávolítható róla a felgyülemlett por, hogy pontosan úgy csillogjon, mint újkorában.
  • Számos méretben kapható. A leggyakrabban keresett 30x12 cm-es és 60x60 cm-es típusokon kívül számos további méretben talál paneleket, hogy a kiszemelt LED lámpa nagyszerűen illeszkedjen a környezetébe.

 

Megbízható és valóban energiatakarékos LED paneleket keres? Böngésszen kedvére a fent található kínálatunkban, és rendeljen még ma!