Roomba s9+
Roomba s9+
599 999 Ft

Roomba s9+

Cikkszám: s955840
Roomba s9+
Roomba s9+
Roomba s9+
Roomba s9+
Roomba s9+
Roomba s9+
Roomba s9+
Roomba s9+
Roomba s9+
Gyártó:
iRobot
Család:
Roomba
Méret:
311x311x86 mm
Súly:
7,63 kg
Szárazon takarítható felület:
nincs határa
Akkumulátor típusa:
Li-ion
Akkumulátor kapacitása:
3300 mAh

 

ROOMBA s9+
Egy igazi ellenállhatatlan robotporszívó a Roomba s9+ azoknak, akik szeretik a technológiai különlegességeket és futurisztikus formákat, megoldásokat.
A Roomba s9+ egy igazi mestermű, luxus formatervezéssel, szélesebb AeroForce tisztítókefékkel, Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő rendszerrel és Power Boost megnövelt szívóerő szőnyegen funkcióval, ami 40x nagyobb teljesítményt ad a 600-as sorozat modelljeihez képest. Mindezeken túl a Roomba s9 kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal.

Új design, szélesebb tisztítófejek
Az új D-formájú robot, a 30%-kal szélesebb AeroForce , egymással szemben forgó tisztítókefék biztosítják a robotnak, hogy hamarabb végezzen akár nagyobb területen is. A speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában például a bútorok körül, falak, szegélyek mentén és a sarkokban.

Prémium funkciók Roomba s9+
- Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson
- iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezés funkcióval és fejlett vSLAM navigációval
- Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
- Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer
- Power Boost, erősebb szívóerő szőnyegen funkció
- Határtalan tisztítandó felület
- Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
- iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
- iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
- Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
- Javaslatok az allergiaszezon idejére
- Takarítási Időzítés javaslatok
- Halk takarítás
- Megbecsült takarítási idő
- Takarít, amíg Ön nincs otthon

Alapfunkciók
- Intelligens takarítás programozás
- Virtuális fal funkció
- Minden típusú padló takarítása
- Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
- Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer
- Portartály telítettség kijelző
- Öblíthető nagykapacitású portartály
- Töltés takarítás közben
- Li-ion akkumulátor
- Leesés érzékelők

Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson
Ez a forradalmian új technológia példátlan kényelmet biztosít a Roomba tulajdonosoknak. A Roomba robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezés funkcióval és fejlett vSLAM navigációval
A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Braava jet m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba robotporszívó könnyedén kapcsolódik a Braava jet m6 felmosó robothoz: ez azt jelenti, hogy amikor porszívózás befejeződött, a robotporszívó küld egy értesítést a felmosó robotnak és elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítási folyamatot a robotok egyeztetik egymás között, úgy, hogy Önnek nem is kell jelen lennie.

Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer
A szabadalmaztatott prémium 3 lépcsős AeroForce tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba i7 a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is növelhető.

Power Boost, erősebb szívóerő szőnyegen funkció
A Roomba s9+ egyértelműen felismeri, amint szőnyegre ér és abban a pillanatban 40x hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően*. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívó teljesítmény beállítását 4 különböző üzemmódban.

Határtalan tisztítandó felület
Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
A Keep out zóna, azaz kizárási zóna, funkció segítségével Ön korlátlan számú helyet választhat ki az iRobot HOME applikáció segítségével, amelyeket kizár a takarítási folyamatból. Ezt a funkciót egy térkép segítségével használhatja az alkalmazáson belül. Egy ilyen zóna minimális mérete 60x60 cm. Ez a funkció kényelmes például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is vannak, melyeket jó elkeríteni, törékeny váza, kábelek tömege. Ez a funkció helyettesíti a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modellekben használtak.

iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot OS alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Braava jet m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
Vedlési szezon közeledik? Semmi baj, az iRobot OS javasol majd erre is extra tisztítást.

Javaslatok az allergiaszezon idejére
Kövesse nyomon azon időszakokat, amelyek extra takarítást igényelnek például a pollenek, por vagy egyéb szálló por miatt.

Takarítási Időzítés javaslatok
Az Ön szokásai, életvitele alapján az iRobot Genius javasol takarítási ciklusokat, pl. annak függvényében, hogy mikor takarít legtöbbet és azt beépíti a programok közé.

Halk takarítás
A robot nem takarít, amikor egy kizárt zónába kerül, így takarít meg energiát és minimalizálja a zajt.

Megbecsült takarítási idő
Megmutatja előre a takarítás becsült idejét még a takarítás megkezdése előtt.

Takarít, amíg Ön nincs otthon
Az iRobot Genius mindig gondoskodik a tiszta otthonról, akkro is ha Ön nincs otthon, és ha nincs Smart Home az otthonában.

Intelligens takarítás programozás
Az Imprint technológiának köszönhetően a robot az első alkalommal feltérképezi a lakás különböző helyiségeit, majd Ön beállíthatja, hogy azok mikor kerüljenek kitakarításra.

Virtuális fal funkció
A virtuális fal használatával Ön kijelölhet a Roomba/Braava számára olyan területeket, amelyeket nem akar takarítani. Ilyen területek lehetnek az elektromos kábelek, vagy bármi törékeny tárgy a padlón. A virtuális fal funkció mellett tudja még aktiválni a Gyűrű funkciót is, ami egy védőzónaát alakít ki a terület körül, mint pl. a kisállatok vizes tálkája.

Minden típusú padló takarítása
Roomba robotporszívók tökéletesen feltakarítanak minden padlófelületet parkettát, linoleumot, járólapot és szőnyeget is.

Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
Az iRobot robotjai tökéletesen alkalmazkodnak minden otthonhoz, így például az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást. A robotporszívó elakadásmentesítő funkcióval van ellátva, ami azt jelenti, ha a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer
A Roomba érzékelők sokaságát használja, hogy minden területen tökéletesen feltakarítson. A Dirt Detect rendszer segít, hogy az erősen szennyezett területekre különös figyelmet fordítson a takarítás során a robot.

Portartály telítettség kijelző
Amint a Roomba portartálya megtelik, a képernyőn megjelenik egy értesítés, hogy ürítse azt ki.

Öblíthető nagykapacitású portartály
A Roomba portartályának öblíthetősége megkönnyíti annak folyamatos tisztán tartását.

Töltés takarítás közben
A Roomba diagnosztizálja, ha szüksége van az akkumulátornak töltésre és akkor a robot visszatér a töltőállomásra, és a töltés befejeztével ott folytatja a munkát ahol korábban abbahagyta.

Li-ion akkumulátor
Litium-ion akkumulátor nagyobb kapacitással, megnövelt élettartammal. 1800 mAh.

Leesés érzékelők
Érzékeny szenzorok sokasága a robot alján segít abban, hogy felismerje a veszélyt és ne essen le a lépcsőről vagy egyéb helyekről. A robot ilyenkor megáll, megfordul és folytatja a takarítást.

A csomagolás tartalma:
- 1x Roomba s9+
- 1x CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő
- 1x AeroForce® szűrő
- 1x Oldalkefe
- 2x Porgyűjtő zsák


A képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek, az ár változtatás jogát fenntartjuk és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk

Rendelhető
599 999 Ft