SteamOne EUHG100B ruhagőzölő
SteamOne EUHG100B ruhagőzölő
69 990 Ft
54 990 Ft

SteamOne EUHG100B ruhagőzölő

Cikkszám: EUHG100B
21
Teljesítmény:
1 800
Szín:
fekete
Tápkábel:
2,5 m
Gőzteljesítmény:
40g/perc
Gőzölőfej felülete:
rozsdamentes acél
Melegítési sebesség:
60 másodperc
Gőz hőmérséklet:
98 Celsius fok
A víztartály kapacitása:
1,8 liter
Ajánlott alkalmazás:
A forró, de kíméletes gőztechnológia eltávolítja a szagokat és fertőtleníti a textilt.
Súly:
9,6 kg

A SteamOne EUHG100B ruhagőzölő egyedi, stílusos kialakításával és lágy tapintású borításával sokkal gyengédebb a ruhákhoz, anyagokhoz, mint a hagyományos vasaló.

A 1800 W teljesítményű Stilys szövetet gyorsan szabadítja meg a gyűrődésektől, ugyanakkor helytakarékos, vasalódeszka nélkül gőzölhetjük ruháinkat közvetlenül a fogason.

A finom szöveteket néhány mozdulattal tökéletesen simává varázsolja, de kiváló megoldás a ráncok eltávolítására mindenféle szövetből.
Mindössze 1 perc alatt készen áll a használatra, a nagy, 1,8 literes víztartály akár 45 perc folyamatos gőzölést biztosít.

A forró, de kíméletes gőztechnológia eltávolítja a szagokat és fertőtleníti a textilt.


A képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek, az ár változtatás jogát fenntartjuk és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk

Raktáron :  2 db
54 990 Ft
69 990 Ft
Kezdete: 2024.06.19 A készlet erejéig!
Kedvezmény 21
Megtakarítás 15 000 Ft

Részletek

Gyengéd és gyors vasalás
A HG100 a legkímélőbb és leggyorsabb vasalási módszert kínálja. A forró gőz áthatol a szöveten, amelyet gyorsan kiegyenesít és megtisztít, anélkül hogy megrongálná, mint egy klasszikus vasaló. Gyorsan készen áll és a ruhákat közvetlenül a fogason vasalódeszka használata nélkül vasalhatja. Ezenkívül a 98 ° C-os gőzhőmérséklet eltávolítja a szagokat és fertőtleníti az anyagokat.

Gyűrődésmentesség minden ruhának
A SteamOne kiváló megoldás mindenféle ruha vasalására. Néhány mozdulattal tökéletesen vasalható nadrág, ing, dzseki, öltöny, póló, blúz, ruha, kabát és még sok más. Gyorsan eltünteti a gyűrődéseket még a legfinomabb és legkényesebb helyeken is, például inggallérokon és blúzokon.

Sokoldalú otthoni felhasználás
A SteamOne sokoldalú az otthoni használatra. Újraéleszti és simává varázsolja a függönyöket, abroszokat, eltávolítja a cigaretta szagát és elpusztítja a baktériumokat. Gőzzel fertőtlenítheti és kiegyenesítheti a kanapék, plüss játékok, szőnyegek szöveteit és egyéb textileket.

STEAMONE TECHNOLÓGIA

  • Alumínium termoblokk felmelegíti a vizet 150 ° C-ig 1 perc alatt
  • Szivattyúmentes rendszer
  • Folyamatos gőzteljesítmény 40 g / perc
  • A rozsdamentes acél talp állandó hőmérsékletet tart fenn
  • A nagy pontosságú termosztát korlátozza a hőmérséklet ingadozásait

A képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek, az ár változtatás jogát fenntartjuk és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk