Roomba j7
Roomba j7
299 999 Ft

Roomba j7

Cikkszám: j715840
Roomba j7
Roomba j7
Roomba j7
Roomba j7
Roomba j7
Roomba j7
Gyártó:
iRobot
Család:
Roomba
Méret:
339x87 mm
Súly:
3,4 kg
Szárazon takarítható felület:
nincs határa
Akkumulátor típusa:
Li-ion
Akkumulátor kapacitása:
2210 mAh

 

ROOMBA j7
A Roomba j7 robotporszívó a forradalmian új Precision Vision navigációs rendszernek és a frontkamerának köszönhetően felismeri és kikerüli az útjában lévő akadályokat, például a kábeleket és a kisállatok "piszkát". Kifejezetten kutya és cica gazdiknak ajánlott robotporszívó.

Prémium funkciók Roomba i7
- iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
- Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
- Javaslatok az allergiaszezon idejére
- Takarítási Időzítés javaslatok
- Halk takarítás
- Megbecsült takarítási idő
- Takarít, amíg Ön nincs otthon
- Felismeri az útjába kerülő akadályokat

Alapfunkciók
- AeroForce® szűrőrendszer
- Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
- Háromfokozatú prémium takarítórendszer
- Dokkoló és töltőállomás
- Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
- Intelligens takarítás programozás
- Határtalan tisztítandó felület

iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot OS alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
Vedlési szezon közeledik? Semmi baj, az iRobot OS javasol majd erre is extra tisztítást.

Javaslatok az allergiaszezon idejére
Kövesse nyomon azon időszakokat, amelyek extra takarítást igényelnek például a pollenek, por vagy egyéb szálló por miatt.

Takarítási Időzítés javaslatok
Az Ön szokásai, életvitele alapján az iRobot Genius javasol takarítási ciklusokat, pl. annak függvényében, hogy mikor takarít legtöbbet és azt beépíti a programok közé.

Halk takarítás
A robot nem takarít, amikor egy kizárt zónába kerül, így takarít meg energiát és minimalizálja a zajt.

Megbecsült takarítási idő
Megmutatja előre a takarítás becsült idejét még a takarítás megkezdése előtt.

Takarít, amíg Ön nincs otthon
Az iRobot Genius mindig gondoskodik a tiszta otthonról, akkro is ha Ön nincs otthon, és ha nincs Smart Home az otthonában.

Felismeri az útjába kerülő akadályokat

AeroForce® szűrőrendszer
A speciális kialakítású és minőségű AeroForce® szűrő összegyűjti a legfinomabb por részecskéket is.

Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
Az iRobot robotjai tökéletesen alkalmazkodnak minden otthonhoz, így például az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást. A robotporszívó elakadásmentesítő funkcióval van ellátva, ami azt jelenti, ha a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Háromfokozatú prémium takarítórendszer
A szabadalmaztatott, fejlett háromfokozatú tisztítórendszernek köszönhetően a padlótakarítás minősgée tökéletes. A Roomba robotporszívó könnyedén megtalálja az eldugott helyeket, sarkokat és ott is feltakarít. A koszt, port, szőrt, hajat a portartályba juttatja minden padlófelületről, kemény padlóról és szőnyegről is.

Dokkoló és töltőállomás
A töltőállomás az akkumulátor töltésére szolgál. A robot azonnal legördül az állomásról, amint megkapja az utasítást a takarításra a CLEAN gomb használatával. Amint a porszívózást befejezettnek ítéli meg, a Roomba visszatér a töltőállomásra és feltölti magát.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba robotporszívó könnyedén kapcsolódik a Braava jet m6 felmosó robothoz: ez azt jelenti, hogy amikor porszívózás befejeződött, a robotporszívó küld egy értesítést a felmosó robotnak és elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítási folyamatot a robotok egyeztetik egymás között, úgy, hogy Önnek nem is kell jelen lennie.

Intelligens takarítás programozás
Az Imprint technológiának köszönhetően a robot az első alkalommal feltérképezi a lakás különböző helyiségeit, majd Ön beállíthatja, hogy azok mikor kerüljenek kitakarításra.

Határtalan tisztítandó felület
Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

A csomagolás tartalma:
- Roomba j7
- 1x Dokkoló és töltőállomás
- 1x AeroVac® szűrő
- 1x Oldalkefe
- 1x Töltőkábel


A képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek, az ár változtatás jogát fenntartjuk és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk

Rendelhető
299 999 Ft