Roomba i8+ Combo

Cikkszám: i857840
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Roomba i8+ Combo
Gyártó:
iRobot
Család:
Roomba Combo
Méret:
339x92 mm
Súly:
4 kg
Szárazon takarítható felület:
nincs határa
Akkumulátor típusa:
Li-ion
Akkumulátor kapacitása:
1850 mAh

 

ROOMBA s9+
A legújabb 2in1 Roomba Combo i8 a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomásnak köszönhetően önállóan kiüríti a portartályát, ami azt jelenti, hogy Önnek ezzel hetekig nem kell foglalkoznia.
Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Így képes kitakarítani bármekkora teret, annak nagyságától függetlenül. Mindezeken túl automatikusan üríti a portályát.

Prémium funkciók Roomba Combo i8+
- iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
- Határtalan tisztítandó felület
- Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson
- Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer
- iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
- Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
- Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
- Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
- Javaslatok az allergiaszezon idejére
- Takarítási Időzítés javaslatok
- Halk takarítás
- Megbecsült takarítási idő
- Takarít, amíg Ön nincs otthon

Alapfunkciók
- Minden típusú padló takarítása
- Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
- Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer
- Portartály telítettség kijelző
- Öblíthető nagykapacitású portartály
- Töltés takarítás közben
- Li-ion akkumulátor
- Leesés érzékelők
- Visszahajtható fogantyú a könnyebb kezelhetőségért

iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Braava jet m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Határtalan tisztítandó felület
Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson
Ez a forradalmian új technológia példátlan kényelmet biztosít a Roomba tulajdonosoknak. A Roomba robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer
A szabadalmaztatott prémium 3 lépcsős AeroForce tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba i7 a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot OS alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
A Keep out zóna, azaz kizárási zóna, funkció segítségével Ön korlátlan számú helyet választhat ki az iRobot HOME applikáció segítségével, amelyeket kizár a takarítási folyamatból. Ezt a funkciót egy térkép segítségével használhatja az alkalmazáson belül. Egy ilyen zóna minimális mérete 60x60 cm. Ez a funkció kényelmes például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is vannak, melyeket jó elkeríteni, törékeny váza, kábelek tömege. Ez a funkció helyettesíti a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modellekben használtak.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba robotporszívó könnyedén kapcsolódik a Braava jet m6 felmosó robothoz: ez azt jelenti, hogy amikor porszívózás befejeződött, a robotporszívó küld egy értesítést a felmosó robotnak és elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítási folyamatot a robotok egyeztetik egymás között, úgy, hogy Önnek nem is kell jelen lennie.

Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
Vedlési szezon közeledik? Semmi baj, az iRobot OS javasol majd erre is extra tisztítást.

Javaslatok az allergiaszezon idejére
Kövesse nyomon azon időszakokat, amelyek extra takarítást igényelnek például a pollenek, por vagy egyéb szálló por miatt.

Takarítási Időzítés javaslatok
Az Ön szokásai, életvitele alapján az iRobot Genius javasol takarítási ciklusokat, pl. annak függvényében, hogy mikor takarít legtöbbet és azt beépíti a programok közé.

Halk takarítás
A robot nem takarít, amikor egy kizárt zónába kerül, így takarít meg energiát és minimalizálja a zajt.

Megbecsült takarítási idő
Megmutatja előre a takarítás becsült idejét még a takarítás megkezdése előtt.

Takarít, amíg Ön nincs otthon
Az iRobot Genius mindig gondoskodik a tiszta otthonról, akkro is ha Ön nincs otthon, és ha nincs Smart Home az otthonában.

Minden típusú padló takarítása
Roomba robotporszívók tökéletesen feltakarítanak minden padlófelületet parkettát, linoleumot, járólapot és szőnyeget is.

Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
Az iRobot robotjai tökéletesen alkalmazkodnak minden otthonhoz, így például az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást. A robotporszívó elakadásmentesítő funkcióval van ellátva, ami azt jelenti, ha a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer
A Roomba érzékelők sokaságát használja, hogy minden területen tökéletesen feltakarítson. A Dirt Detect rendszer segít, hogy az erősen szennyezett területekre különös figyelmet fordítson a takarítás során a robot.

Portartály telítettség kijelző
Amint a Roomba portartálya megtelik, a képernyőn megjelenik egy értesítés, hogy ürítse azt ki.

Öblíthető nagykapacitású portartály
A Roomba portartályának öblíthetősége megkönnyíti annak folyamatos tisztán tartását.

Töltés takarítás közben
A Roomba diagnosztizálja, ha szüksége van az akkumulátornak töltésre és akkor a robot visszatér a töltőállomásra, és a töltés befejeztével ott folytatja a munkát ahol korábban abbahagyta.

Li-ion akkumulátor
Litium-ion akkumulátor nagyobb kapacitással, megnövelt élettartammal. 1800 mAh.

Leesés érzékelők
Érzékeny szenzorok sokasága a robot alján segít abban, hogy felismerje a veszélyt és ne essen le a lépcsőről vagy egyéb helyekről. A robot ilyenkor megáll, megfordul és folytatja a takarítást.

Visszahajtható fogantyú a könnyebb kezelhetőségért
A behajtható fogantyú megkönnyíti a robot hordozhatóságát akkor is, ha a SPOT funkciót akarja használni, amely ugyanúgy működik, mint egy söprű és kislapát. A fogantyú segítségével vigye a robotot a tisztítandó felületre, ahol például valami kiömlött, és takarítani szeretne

A csomagolás tartalma:
- 1x Roomba Combo i8
- 1x CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő-állomás
- 1x Roomba Combo i8 Mikroszálas feltörlőfej
- 1x Tölthető Combo víztartály
- 1x AeroForce® szűrő
- 1x Oldalkefe
- 2x Porgyűjtő zsák
- 1x Litium-ion akkumulátor „e” és „i” sorozathoz


A képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek, az ár változtatás jogát fenntartjuk és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk

Rendelhető