Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Foglalat
Teljesítmény
50 - 200
Színhőmérséklet
Fényáram
Szórásszög
Védettség
Szín
Anyaga
Energiaosztály besorolás
Garancia

Csarnokvilágító lámpák beépített LED fényforrással

A raktáraink és a termelési létesítményeink jelentősen hozzájárulnak vállalatunk sikerességéhez. A hatékony gépek, az okos raktározás és a hozzáértő alkalmazottak mellett fontos, hogy jól átgondolt csarnokvilágítást is biztosítsunk zavartalan működésünkhöz. A LEDUP kínálatában található csarnokvilágító lámpákra való átállással kihasználhatjuk a modern világítástechnika összes előnyét.

 
Miért fontos a jól megtervezett ipari csarnokvilágítás?

Csarnokaink üzemeltetésének központi kihívásai igencsak sokrétűek. Egyrészt biztosítani és optimalizálni kell számos mindennap felmerülő körülményt, mint embereink és gépeink biztonsága, költséghatékonysága. A termelési folyamatok során fenntarthatóságra, hatékonyságra és rugalmasságra kell törekednünk, valamint az egyre bonyolódó folyamatok automatizálására.

A LED csarnokvilágítás segítségünkre lesz, hogy könnyebben megfeleljünk ezeknek a modern kihívásoknak. A LED-es technológiára való áttéréssel komoly energiaköltségeket takaríthatunk meg, növeli a biztonságot és lehetővé teszi a produktív munkavégzést. Ennek eredményeképpen hatékonyabb folyamatokban gondolkodhatunk, amelyek az energiamegtakarítással közösen biztosítják vállalatunk jövedelmezőségét a nehezebb időszakokban is.

 
Milyen szempontokra kell odafigyelnünk LED csarnokvilágítás vásárlásakor?

A gyártással-  és raktározással foglalkozó épületeink világítási rendszereinek hatékony tervezéséhez összefoglaljuk a legfontosabb műszaki és biztonsági követelményeket, melyeket érdemes figyelembe venni a LED csarnokvilágítás kiválasztásakor.


Lámpatestek száma

Mivel az európai szabvány tartalmaz a raktárak és gyártócsarnokok megvilágításának mennyiségére és minőségére vonatkozó követelményeket, a jó csarnokvilágítás tervezéséhez ezt érdemes alapul venni. De központi kérdés lehet még például, hogy mennyi fényt, milyen intenzitással kell biztosítanink? Mire fogjuk pontosan használni a csarnokot és milyen magas maga az épület?

 
Lámpatestek felépítése

Amikor csarnokvilágítást választunk, a szerkezeti és szerelési formákról minden esetben a funkcionalitás dönt. A klasszikus kialakításban jellemzően kör alakú lámpatesteket találunk árnyékolóval, a fókuszált fénysugárzáshoz. Magas csarnokokban a lineáris, nagy sugárzási szögű lámpatestek ajánlottak, a párás helyiségekbe pedig a diffúzoros változatok.

 
Dolgozói igények

Ahhoz, hogy embereink biztonságosan és produktívan dolgozhassanak csarnokainkban, a világításnak számos követelménynek kell megfelelnie. Az épületekben lévő lámpatesteknek villódzásmentesen, egyenletesen kell világítaniuk,

valamint nem tartalmazhatnak egészségre káros anyagokat, például higanyt.

A munkaterületeket úgy kell megvilágítaniuk, hogy a balesetveszélyt minimálisra csökkentsük anélkül, hogy zavaró fényviszonyokat okoznánk.

 
Digitalizáció

A modern csarnokvilágításokat már applikáción keresztül vezérelhetjük, valamint jelenlétérzékelőkkel kombinálva a fény csak akkor áll rendelkezésünkre, amikor valóban szükségünk van rá. Vállalatunk ezáltal fenntarthatóbb tud maradni, és letehetjük a további digitalizációs lépések alapjait.

 
Milyen előnyökkel jár a LED csarnokvilágítás?

Kereskedelmi és ipari helyiségeink jó minőségű világításával sokkal többet elérhetünk, mint a LED-es technológia alkalmazásával járó energiamegtakarítás.

 
Költséghatékonyság

A LED csarnokvilágítás legfontosabb előnye az alacsonyabb energiafogyasztás a korszerűtlen világítástípusokhoz képest. A LED-ek rövid időn belül jelentős megtakarítást eredményezhetnek a közüzemi költségek terén. Ráadásul a természeti erőforrások fogyasztásának és a károsanyag-kibocsátás csökkentésével hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez is. További költségelőny, hogy a LED-ek sokkal kevesebb hőt termelnek, ezáltal nagy létesítményeink nyári hűtését is könnyebb lesz megoldanunk.

 
Egyszerűség

A LED-es lámpatestek felszerelése kevesebb szerszámot igényel, a folyamat gyors és egyszerű, ami lerövidíti az átálláskor raktárhelyiségeink üzemen kívüliségének idejét. A LED raktárvilágítással ráadásul a karbantartásra fordított idő is lecsökken, valamint élettartamuk is kiemelkedően teljesít a hagyományos világításokhoz képest.

Ezáltal nem kell annyi időt és pénzt költenünk az izzók cseréjére, a szerelésre és a leállásokra.

 

Biztonság

A legtöbb LED-es lámpatest hűvös, fehér fényt generál, amely közelebb áll a természetes nappali fényhez, mint más izzóké. Ennek eredményeképpen kiváló választás munkahelyi környezetekben. A hűvös fény nagyobb kontrasztot nyújt, ezáltal a dolgozók könnyebben láthatják a különbségeket, növeli produktivitásukat. A LED-ek kisebb valószínűséggel okoznak szemfáradtságot, az alkalmazottak energikusabbnak és elégedettebbnek érzik magukat egy ilyen környezetben.

 

A világítás hatással van műveleteink hatékonyságára, valamint dolgozóink munkamoráljára és termelékenységére. A rossz világítás ráadásul komoly biztonsági problémákat vethet fel. A LEDUP csarnokvilágítási termékválasztéka sokoldalú és minőségi. Lámpatestek széles választékában találhatjuk meg egyéni kihívásainknak és költségvetési elképzeléseinknek leginkább megfelelő termékeket.


ORO-HB-DISK-200W-DW

Cikkszám: ORO19015
Külső raktárkészlet:
érdeklődjön
Gyártó:
LEDPOL